Thule's SnowPack is een ultraslanke skidrager voor op de auto

Thule is opnieuw met een handige dakdrager gekomen. Ditmaal met de naam Thule SnowPack. Deze skidrager biedt ruimte aan verschillende ski's en vervoert deze aerodynamisch op het dak van jouw auto.

De Thule SnowPack is ontwikkeld om zowel ski's als snowboards veilig te vervoeren. Om de ski's mooi glad te houden is hij van binnen voorzien van zachte armen. Met behulp van het Thule One Key systeem is de drager ook met handschoenen aan gemakkelijk af te sluiten.

Met de Thule SnowPack vervangt Thule de bestaande Thule Deluxe Ski Carrier en zorgt het dat de moderne, dikkere ski's ook veilig worden opgeborgen. Qua maatvoering zijn er modellen van 2 tot 6 ski's en van 1 tot 4 snowboards.

Beschikbaarheid

Het is nog even wachten. De Thule SnowPack ligt pas in de herfst in de schappen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram