Thule komt met drie GoPro tassen

Tule heeft vandaag de Legend collectie aangekondigd. Het gaat nu eens niet om pure laptoptassen, maar om tassen die gericht zijn op gebruikers van de GoPro camera. Zo zijn er onder anderen speciale bevestigingspunten voor de camera's.

De topper uit het assortiment zal de Thule Legend GoPro Backpack zijn. Deze heeft zowel voor als achter een bevestigingspunt voor een GoPro camera. Vakverdelers aan de binnenkant helpen je om jouw camera's en accessoires goed kunt opbergen. Doordat deze uitneembaar zijn, zijn ze ook goed schoon te spoelen. Daar heeft Thule dus goed over nagedacht. Verder is er natuurlijk een berg aan handige vakjes en zakjes.

De-Thule-Legend-GoPro-Case

De Thule Legend GoPro Case is een kleine case waarin je één camera en de belangrijkste accessoires kunt opbergen. Door het kleine formaat schuif je de Thule Legend GoPro Case gemakkelijk in andere tassen. De binnenkant is licht van kleur zodat je een goed overzicht hebt.

De Thule Legend GoPro Sling is een slingbag met capaciteit voor twee camera's met bijbehorende accessoires. Ook hier heeft GoPro weer voor een schuimrubberen vakverdeling gekozen die gemakkelijk schoon te maken is.

Thule-Legend-GoPro-Sling

Beschikbaarheid

De Thule Legend GoPro Backpack en de Thule Legend GoPro Sling liggen in mei in de winkel. De Thule Legend GoPro Case verschijnt deze maand al in de rekken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram