GadgetGear.nl

Review: KlikAanKlikUit Draadloze Wandschakelaar (AWST-8802)


Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de KlikAanKlikUit Draadloze Wandschakelaar met 5 sterren.

The Good
  • Gemakkelijk te bevestigen
  • Gemakkelijk te programmeren

The Bad
  • Niet leverbaar in gebroken wit

Dat KlikAanKlikUit als doel heeft om alle schakelingen in huis te automatiseren zien we terug in de AWST-8802 dubbele, draadloze wandschakelaar. Deze wandschakelaar is geschikt om twee of meer KlikAanKlikUit ontvangers op 433MHz aan te sturen.

Unboxing

In de verpakking van de AWST-8802 stopt KlikAanKlikuit de nodige documentatie, maar ook twee kleine schroeven en twee kleiner dubbelzijdige plakstrips. Alles wat je nodig hebt is dus aanwezig.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Design

Voor deze wandschakelaars heeft KlikAanKlikUit voor puur wit plastic gekozen. De randen zijn mooi afgerond en het geheel voelt stevig aan. Het gaat om zogenaamde pulsschakelaars, dus ze veren bij gebruik altijd terug in de neutrale stand. Zeker bij dubbele schakelaars is dat altijd net even iets mooier voor het oog.

Specs

De AWST-8802 bevat twee pulsschakelaars. De wandschakelaar meet 7,9×7,9CM. Optioneel verkoopt KlikAanKlikuit ook een dubbel raam om meerdere schakelaars naast elkaar te plaatsen.

Plaatsing

Voor de plaatsing krijg je twee opties. Aan de achterkant van de schakelaar zitten schroefoogjes. Je kunt dus moeilijk toen en twee schroefjes in de muur draaien om daarna de schakelaar te bevestigen. Dit is overigens wel zeer gebruiksvriendelijk als je de muur eens gaat witten.

Wil je makkelijk doen, gebruik je de twee plakstrips. Daarmee plak je de AWST-8802 zonder moeite aan de muur. Natuurlijk kun je hem ook over de opening plakken die achterblijft als je een bedrade wandcontactdoos voor de AWST-8802 vervangt.

Programmeren

De KlikAanKlikUit AWST-8802 bevat twee schakelaars die aan ontvangers gekoppeld kunnen worden. In tegenstelling tot de ontvangers van KlikAanKlikUit, is er geen echt limiet aan het aantal te koppelen KlikAanKlikUit producten. Je kunt zoveel ontvangers aan de schakelaars koppelen als nodig. Daarbij gaat het om zowel inbouwontvangers als de ontvangers in stopcontacten als de APA3-1500R die we al eerder hebben getest.

Compatible met andere merken

De standaard die KlikAanKlikUit gebruikt is niet alleen op KlikAanKlikUit ontvangers bruikbaar. Wij hebben de KlikAanKlikUit AWST-8802 met succes weten te koppelen aan de Chacon DIO First en Smappee Comfort Plug.

Conclusie

Gemakkelijk te plaatsen en gemakkelijk te koppelen. Dat is de beste omschrijving die ik aan mijn ervaring met de KlikAanKlikUit AWST-8802 kan meegeven. Meer valt er echt niet over te vertellen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten