Na het smart home, het smart bed van Luna

We hebben weer een bijzonder project gevonden; de Luna matrashoes. Deze matrashoes maakt jouw bed slim doordat het matras zich aan jouw wensen gaat aanpassen. Van het ideale moment om je te wekken tot de ideale temperatuur om bij in slaap te vallen.

Over de temperatuur hoef je niet eens ruzie te maken. De Luna biedt dual-zone ondersteuning zodat je beiden kunt bepalen hoe warm je ligt. Terwijl je slaapt houdt de Luna app jouw hartslag en ademhaling in de gaten om zo jouw slaap exact in kaart te kunnen brengen. Zo weet Luna ook wanneer je het best gewekt kunt worden.

Beschikbaarheid

De Luna staat nu op IndieGoGo. Vanaf $199 doe je mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.