GadgetGear.nl

Canon komt met een nieuwe low-budget printer in de Pixma lijn

Met de Pixma MX495 komt Canon opnieuw met een zeer goedkope fotoprinter. De Pixma MX495 is de opvolger van de Pixma MX395 en bevat WiFi en de nieuwe Pixma Cloud Link functies van Canon.

De Pixma MX495 is bovendien een volledige all-in-one waarmee ook documenten kunnen worden gescand en gekopieerd. Via de Pixma Cloud kun je documenten op Dropbox, Facebook, OneDrive en Google Drive printen. Beschik je nog niet over WiFi, kun je de Pixma MX495 ook als access Point gebruiken.

De Pixma MX495 print met 2pl inktdruppels op een resolutie van 4.800 dpi. De snelheid ligt op 8,8 pagina’s per minuut zwart en 4,4 pagina’s per minuut in kleur. Er is ondersteuning voor Google CloudPrint en Apple AirPrint. De Canon Pixma MX495 gaat €69 kosten.

Reageren

Roelof van Doorn

Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten