Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Bepaal zelf de prijs van de nieuwe Honor Holly smartphone

Dat Huawei creatief met het merk Honor om gaat was al bekend. Nu komt het relatief jonge smartphonemerk met een bijzondere actie. Schrijf je jezelf in op de nieuwe Honor Holly smartphone, mag je zelf de prijs bepalen.

Honor-Holly-Zwart

De manier waarop Honor werkt heeft alles te maken met de hoeveelheid mensen die zich inschrijven op de Honor Holly. Hoe meer mensen zich registreren, hoe lager de prijs van het toestel. Tot 23 februari zal de prijs dalen. Op dat moment wordt de daadwerkelijke prijs vastgesteld en gaat de Honor Holly ook echt in de verkoop. Deze prijs zal echter alleen tijdens de actieperiode gelden. Daarna gaat de Holly €139 kosten, de adviesverkoopprijs.

Honor-Holly-Achter

Maar wat brengt de Honor Holly met zich mee behalve een schattige naam? Je krijgt een 8 megapixel BSI camera aan de achterkant en twee megapixels aan de voorkant. Het IPS scherm meet 5 inch met een resolutie van 1280×720 (HD Ready) ofwel 294 pixels per inch. Je krijgt 16GB aan opslagruimte en standaard dual-sim mogelijkheden. De chipset bestaat uit een quad-core 1.3GHz processor met 1GB aan werkgeheugen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.