Met de BL2711Uzet BenQ een nieuwe 4K monitor neer voor de professionele gebruiker. Het IPS LED displayheeft een resolutie van 3840×2160 pixels op een formaat van 27 inch. Daarnaast heeft BenQ het scherm volgepropt met verschillende slimme functies.

Zo is de BL2711U volledig kantelbaar en in hoogte verstelbaar. Onder de naam Eye-Care heeft BenQ het display voorzien van dynamische helderheid. Hiervoor zijn de displays met een Eye Protect sensor uitgerust. Via smart reminders krijg je om de 20, 40, 60 of 100 minuten een herinnering om even te pauzeren. Verder zit er een filter in om schadelijke blauwe frequenties van de LED verlichting tegen te gaan. Tenslotte kun je via DisplayPilot verschillende bronnen tegelijk op het scherm laten zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.