Met de nieuwe T100 Chi, volgens Asus de dunste Windows 8.1 computer ter wereld. Met een gewicht van 575 is het in ieder geval een hele lichte tien inch computer. Zoals het bij de Transformer series hoort is het toetsenbord losneembaar zodat je een 10,1 inch Windows 8.1 tablet overhoudt.

Het 10,1 inch WUXGA display dat Asus in de T100 Chi heeft gelegd heeft een Full HD resolutie (1920×1080). Het display deel van de Chi meet maar 7,2mm dik en daarmee is deze nieuwe T100 Chi serie veel dunner dan de originele T100 van Asus. De body is gemaakt van Aluminium en de dock werkt op basis van magneten en een bluetooth verbinding. Ook als het display niet vast zit, is het toetsenbord nog bruikbaar.

Als gebruiker van de Asus T100 Chi krijg je 64GB aan eMMC opslagruimte. Standaard krijg je een jaar lang Office 365 meegeleverd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.