GadgetGear.nl

Zeiss VR One, de Galaxy Gear voor iOS en de Galaxy S5

Ook Zeiss (die van Carl) stapt in de markt voor 3D headsets. Net als Samsung gaat ook Zeiss niet al te moeilijk doen. Zeiss richt zich vooral op het ontwikkelen van hele goede lenzen. Voor het display leunt de Zeiss VR dan ook op de iPhone6 en de Galaxy S 5.

Waar Samsung de Gear VR exclusief voor de Galaxy Note 4 ontwikkelde kunnen Galaxy S5 gebruikers alleen gebruik maken van de Google Cardboard of deze Zeiss VR. Daarnaast is de Zeiss VR geschikt voor de iPhone 6.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Net als bij de andere systemen werkt de Zeiss alleen met apps die het beeld van de smartphone in tweeën delen zodat ieder oog een eigen beeld krijgt. Uiteraard zorgt Zeiss voor een ijzersterk objectief om het beeld scherp te houden voor ieder oog. De prijs van de Zeiss VR zal naar verwachting hetzelfde zijn als de Gear VR van Samsung.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten