Start jouw Hyundai voortaan via jouw Android Wear horloge

Het tijdperk van Nightrider lijkt dichterbij te komen voor iedereen die een Hyundai met Blue Link ondersteuning op de kop weet te tikken. Bij nieuwe modellen zal het mogelijk zijn de auto vanaf jouw horloge te starten.

Hyundai verwacht de Android Wear app in de loop van het eerste kwartaal van 2015 uit te brengen. De app werkt met Hyundai Blu Link, wat al sinds 2012 in auto’s in de VS wordt ingebouwd. Blue Link stelt automobilisten in staat hun auto’s met de cloud te verbinden.

Via de Android Wear app zal het mogelijk zijn om de auto terug te vinden, te starten en de verlichting aan te zetten. Wegrijden doet de auto helaas nog niet ;-).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.