Of je nou een QNAP NAS zonder HDMI hebt of gewoon naar een tweede TV in huis zou willen streamen, na installatie van de QTS 4.1.2 software update kan het allemaal een stuk gemakkelijker wanneer je een Chromecast of Apple TV aan jouw TV hebt hangen.

Met deze nieuwe software is het mogelijk om media van de NAS direct via AirPlay of de Chromecast op het scherm van jouw TV te streamen. Bij het transcoden kan de NAS na de update ook overweg met .srt ondertitels.

Verder komt QNAP ook met een serie andere interessante features. Zo is het voortaan mogelijk om een NAS van QNAP te installeren via de HDMI interface en een toetsenbord/muis en is de VPN ondersteuning een stuk breder geworden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.