Philips organiseert een Hue hackathon in het Philips stadion

Wie het CES nieuws een beetje heeft gevolgd, weet dat zo ongeveer heel China probeert om connected lampen te maken. Het gros werkt via bluetooth, soms werken ze met energieslurpend WiFi en heel soms werken ook die met protocollen als Zigbee. Om ontwikkelaars te stimuleren om het Hue systeem van nog meer creatieve mogelijkheden te voorzien, organiseert Philips een hackathon.

Philips nodigt 50 ontwikkelaars uit om op 31 januari naar het Philips stadion te komen. Philips regelt alle hapjes en drankjes. Entertainment in de vorm van de voetbalwedstrijd PSV-Willem II en slaapplaatsen. Het gebruik van de bad- en kleedkamers van de spelers behoort daarbij tot de beschikbare faciliteiten. Verder regelt Philips de Hue starterkits en experts die ontwikkelaars helpen wanneer ze tegen uitdagingen aanlopen. Meedoen mag in teams van maximaal 5 personen. De inschrijving sluit op 16 januari.

De winnende app wordt bepaalt door een vakjury bestaande uit Hue professionals en een publieksjury die bestaat uit PSV spelers en fans. Het idee is dan ook dat de Hue app vooral moet aansluiten bij de PSV beleving. Als winnaar zorgt Philips voor een passende Philips prijs, ondersteuning in de marketing van de app en ondersteuning op andere gebieden. Hoe dat er precies uit gaat zien bepaal je samen met Philips.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events