Het is weer kerstvakantie. Een mooi moment om eens een fotoboek van het afgelopen jaar in elkaar te klikken of op zijn minst al die vakantiefoto’s van de zomer eens uit te zoeken. Of om ze gewoon te vergeten. Dat doen we namelijk ook massaal als we deze infographic mogen geloven.

CEWE heeft namelijk laten becijferen dat we zo’n 10.000 foto’s hebben opgeslagen zonder dat we ze ooit nog gaan bekijken. Misschien heeft dat ook wat te maken met het feit dat we steeds vaker onze smartphones als camera gebruiken en dat toch niet altijd een mooie foto oplevert. Hoe dan ook, een leuke infographic om dit nieuwe jaar mee te starten… en vergeet de foto’s van afgelopen nacht niet ;-).

infographic-fotogebruik

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.