Seagate heeft tijdens de CES drie nieuwe producten aangekondigd. Het gaat om de Seagate Wireless voor smartphone/tabletgebruikers, de Zeer platte externe drive met de naam Seagate Seven en de Seagate Personal Cloud.

Seagate Wireless

De Seagate Wireless (boven afgebeeld) is een externe drive met een maximale opslagcapaciteit van 500GB. Seagate levert deze drive met apps voor Android en iOS. De Seagate Wireless wordt zowel in het wit als in het zwart geleverd. Hoeveel gelijktijdige gebruikers met de Seagate Wireless kunnen streamen is nog niet bekendgemaakt, maar op één acculading gaat hij wel 6 uur mee.

Seagate Seven

De Seagate Seven is de meest platte externe harddrive van Seagate en meet slechts 7mm dik. Een knappe prestatie gezien we het nog wel over een harddrive hebben en geen SSD. Ook deze externe harddrive heeft een capaciteit van 500GB.

Seagate-Seven

Seagate Personal Cloud

Onder de naam Seagate Personal Cloud komt Seagate met een NAS die je vanuit de hele wereld kunt benaderen. Seagate komt met een enkele en dubbele uitvoering. Bij de dubbele uitvoering (cloud-2-bay) kun je een tweede drive in RAID opstelling zetten om zo de eerste drive volledig te spiegelen. Een veilige gedachte omdat je geen data verliest als één van de drives crasht.

Seagate-Personal-Cloud

Beschikbaarheid

De Seagate Wireless ligt deze maand al in de winkel voor €119. De Seagate Seven gaat ook €119 kosten, maar ligt volgende maand pas in de schappen. De Seagate Personal Cloud ligt ook in februari in de schappen, maar prijzen zijn nog onbekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.