We streamen steeds vaker vanaf onze NAS systemen en nu Full HD streaming met Intel’s quad-core Celeron processors lekker loopt, is het tijd voor QNAP om zich voor te breiden op het streamen van 4K content. Een samenwerking met AMD en gebruik van AMD’s Radeon technologie brengen dit weer een stap dichterbij.

Tijdens de CES kondigde QNAP de 10GbE-ready TVS-863+ ev 4/6/8-bay TVS-x63 Turbo vNAS series aan. Deze nieuwe NAS systemen draaien op quad-core 64-bit 2.4GHz AMD Embedded G-Series processors. De configuratie is uit te breiden naar maximaal 16GB aan werkgeheugen. De graphics op de HDMI poort komen van een AMD Radeon GPU en het hele systeem is bovendien te versnellen door het inzetten van een SSD Cache op veelgebruikte bestanden. De TVS-x63+ series is zelfs in staat om 4K beelden door de HDMI aansluiting te persen.

Beschikbaarheid

Deze nieuwe AMD modellen van QNAP zijn vanaf deze maand beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.