Tijdens de CES heeft Plextor haar nieuwe Black Edition van de M6e SSD laten zien. Deze SSD is op een PCIe interface gebouwd waardoor deze SSD’s niet de nadelen van de klassieke SATA600 interface hebben.

Waar de SATA600 interface theoretisch beperkt is tot een snelheid van 600MB per seconde, moeten deze SSD’s een snelheid van 770MB per seconde behalen. Om de performance op pijl te houden voorziet Plextor deze Black Edition van een dikke heatsink. Met de PlexTurbo software worden prestaties van deze PCIe SSD geoptimaliseerd.

Beschikbaarheid

Plextor zal de M6e Gen2 x2 Black Edition uitbrengen in 128GB, 256GB en 512GB uitvoeringen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.