Patriot heeft tijdens de CES een nieuw laadsysteem voor de iPhone 6 aangekondigd. Het gaat om de FUEL iON Charging Case. Deze case en een variatie aan laders maken draadloos en snel laden mogelijk.

Het basissysteem bestaat uit de FUEL iON Charging Case en een laadpad die via micro-USB kan worden aangesloten op een PC of USB lader. Via magneten begeleidt het laadplatform de iPhone 6 naar de ideale ligpositie om snel te kunnen laden via de magneetcontacten. Een techniek die sneller kan laden dan de inductietechniek van bijvoorbeeld Qi.

Naast deze platte lader, komt Patriot met twee alternatieve laders op de markt. De eerste zal de FUEL iON Charging Stand zijn. Hiermee is de iPhone 6 in een goede kijkhoek op het bureau te plaatsen. De FUEL iON Car Charger helpt je om een lader in de auto in te bouwen via een zuignap smartphonehouder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.