GadgetGear.nl

CES: Canon introduceert de Connect Station CS100 NAS

Canon zette tijdens de CES een onverwachte stap. Met de introductie van de CS100 (Connect Station) introduceerde Canon namelijk een eigen NAS waarmee het de strijd met merken als Synology, QNAP en Asustor aan wilt gaan.

De CS100 heeft een interne harddrive van 1TB en beschikt over een knop waarmee je via USB aangesloten camera’s en flash memory opslagapparaten snel naar de interne harddrive kunt kopiëren. Daarmee past deze NAS goed binnen de workflow van de fotofanaat. Canon beperkt de mogelijkheid om foto’s over te zetten dus niet tot foto’s op de eigen camera’s. Hoewel de CS100 niet over een RAID opstelling beschikt, is het mogelijk om de beelden op de CS100 over te zetten naar Canon’s eigen Irista cloud of om deze met anderen te delen via de Canon Image Gateway. Via de HDMI aansluiting en bijgeleverde afstandsbediening zijn foto’s op een aangesloten TV terug te kijken.

Reageren

Roelof van Doorn

Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten