Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Twiink, slimme decoratieve verlichting voor in huis

Twiink is een nieuw decoratief lichtsysteem voor in huis. Door gebruik te maken van een internetverbinding en multicolor LED’s is het mogelijk om de verlichting op basis van bepaalde acties te laten reageren.

Het systeem bestaat uit driehoeken die je kunt draaien om zo zelf bepaalde vormen te maken. Sterker nog, de bijgeleverde app laat je de Twiink ook als puzzelgame bespelen. De app weet namelijk welke vormen je maakt. Je kunt Twiink dan ook in een versie van 6, 12 of 24 driehoeken bestellen. Hoe meer driehoeken, hoe lastiger.

Twiink-Puzzel

Beschikbaarheid

Twiink staat nu op Kickstarter.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.