GadgetGear.nl

Twiink, slimme decoratieve verlichting voor in huis

Twiink is een nieuw decoratief lichtsysteem voor in huis. Door gebruik te maken van een internetverbinding en multicolor LED’s is het mogelijk om de verlichting op basis van bepaalde acties te laten reageren.

Het systeem bestaat uit driehoeken die je kunt draaien om zo zelf bepaalde vormen te maken. Sterker nog, de bijgeleverde app laat je de Twiink ook als puzzelgame bespelen. De app weet namelijk welke vormen je maakt. Je kunt Twiink dan ook in een versie van 6, 12 of 24 driehoeken bestellen. Hoe meer driehoeken, hoe lastiger.

Twiink-Puzzel

Beschikbaarheid

Twiink staat nu op Kickstarter.

1 reactie

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren danĀ BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten