Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

ThinkingCleaner verbindt iRobot stofzuigers met Android en iOS

Van alle robot stofzuigers die we tot nu toe hebben getest, zijn we vooral heel blij met de Rooba’s van iRobot. Hoewel de robots perfect in staat zijn om jouw huis op en top schoon te houden, blijven het wel domme dingen. In die zin dat ze niet met het smart home te verbinden zijn. ThinkingCleaner gaat daar verandering in brengen.

Voor zo’n $100 koop je via Kickstarter een nieuwe faceplate voor je iRobot. Deze nieuwe faceplate is voorzien van een WiFi module die verbonden kan worden met een speciale Android of iOS app. Daarmee is de iRobot van over de hele wereld te bedienen.

Daarnaast is er een bredere smart home integratie voor Apple liefhebbers. De app maakt namelijk gebruik van Apple’s HomeKit SDK. Hierdoor zal de iRobot uiteindelijk ook via HomeKit aangestuurd kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.