Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Test: Guardo Yellow Buoy Floater Or Hand Grip

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • Hoge drijfkracht
  • Fijn om in de hand te houden
  • Handig polsbandje

THE BAD

  • Mist statiefschroef

Wil je watersport filmen met een actioncam, dan is de Yellow Buoy Floater Or Hand Grip van Guardo een ideale accessoire omdat deze voorkomt dat je actioncam in de diepte verdwijnt als je hem even loslaat.

Guardo levert de Yellow Buoy Floater Or Hand Grip met een blauw polsbandje om je grip op jouw actioncam te vergroten. Opvallend is wel dat de Yellow Buoy Floater Or Hand Grip geen statiefschroef bevat. Deze moet je van jouw bestaande accessoires schroeven en op de Yellow Buoy Floater Or Hand Grip monteren om deze te kunnen gebruiken.

Door deze limitatie is ook de compatibility met non-guardo actioncams beperkt. Van wat ik hier heb liggen beschikt alleen Rollei over de juiste onderdelen om op deze Yellow Buoy Floater Or Hand Grip te monteren.

Guardo Yellow Buoy Floater Or Hand Grip IMG_0044

Als floater werkt de Yellow Buoy Floater Or Hand Grip overigens enorm goed. De opwaartse kracht is groot genoeg om een forse actioncam naar het wateroppervlak te dragen. Ik heb dit met zowel de Guardo als de zwaardere Rollei ActionCam 7S WiFi getest.

Conclusie

De Yellow Buoy Floater Or Hand Grip wordt nogal veemd uitgeleverd door het ontbreken van een statiefschroef. Hierdoor is de Yellow Buoy Floater Or Hand Grip niet met alle merken actioncams te gebruiken. Jammer, want verder is het een must-have accessoire.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.