Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Smartphones en tablets van Kodak op afstand over te nemen

Net als het klassieke Polaroid merk, wordt ook het Kodak merk tegenwoordig op een verscheidenheid aan producten geplakt. Binnenkort ook op smartphones en tablets. Om het gebruik van Kodak smartphones en tablets binnen de familie te bevorderen, komt Kodak nu met remote management software voor haar Androids.

Jezelf onderscheiden als smartphonebouwer begint steeds lastiger te worden en dat weten ze bij Kodak ook. Alle features qua hardware worden nog wel sneller, maar zijn zo goed als uitontwikkeld. Het grote verschil maken kan nog met de software die je met je toestel meelevert. De remote management software (RMS) van Kodak in een poging om dit te doen.

Via deze software kunnen vertrouwde personen elkaars toestel op afstand overnemen. Bijvoorbeeld om dingen uit te leggen of problemen op te lossen. Daarnaast levert Kodak natuurlijk ook een eigen camera app met de smartphones en tablets mee. Kodak heeft natuurlijk een reputatie hoog te houden.

De smartphones van Kodak worden geproduceerd door het Britse Bullit Group. Dit bedrijf heeft ook de rechten om smartphones onder het merk CAT te produceren en doet dit al een tijdje met groot succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.