Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Test: Kingston HyperX Fury 32GB (USB Stick)

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Voelt stevig aan
  • Ziet er goed uit
  • Lekker vlot

THE BAD

Dit najaar kwam Kingston met een compleet nieuwe line-up van HyperX Fury geheugenproducten. Binnen deze lijn vonden we ook de HyperX Fury 32GB USB stick. Deze stick is speciaal voor gamers ontwikkeld.

Unboxing

Kingston levert de HyperX Fury 32GB in een blisterverpakking. In de verpakking zit ook een kleine aluminium HyperX sticker die je bijvoorbeeld op jouw computer of laptop zou kunnen plakken. Meer heb je niet nodig.

Kingston HyperX Fury 32GB Unboxed

Design

De focus ligt op gamers en snelheid. Dit zien we terug in het design. Hoewel de stick in een compleet zwarte uitvoering te koop is, is deze duidelijk mooier wanneer je een gekleurde uitvoering kiest. Wanneer je hem in de hand neemt, voelt hij ook extreem plat aan. Handig voor iedereen die met een ultrabook werkt. Verder voelt het geheel stevig aan.

Kingston HyperX Fury 32GB

Benchmarks

De focus op gamers staat natuurlijk gelijk aan snelheid en betrouwbaarheid. Reden genoeg voor onze collega’s van GoMemory.net om deze USB stick eens goed aan een test te onderwerpen. Zoals we van Kingston gewend zijn geraakt, is de duurtest geen enkel probleem voor de HyperX Fury 32GB. De prestaties blijven ook constant.

Met een schrijfsnelheid van 91MB per seconde is dit de op zes na snelste USB stick die GoMemory.nl voor ons heeft getest. De leessnelheid van 155MB is ideaal als je snel een game vanaf deze stick zou willen laden. Ideaal.

Conclusie

De Kingston HyperX Fury 32GB zet de trend voort. Het design ziet er prima uit en de stick voelt stevig aan. De 32GB stick is bovendien lekker snel zonder dat je de hoofdprijs betaald. Ideaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.