Logo GadgetGear.nl
Foto van Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Cubic is Siri voor jouw hele huis

Elke smartphone lijkt op dit moment van een voice assistant te zijn voorzien. Oké, in Amerika en een paar andere landen. Hier in Nederland staan we nog steeds in de kou. Is Engels spreken geen probleem, dan is de Cubic misschien wel de ultieme Siri vervanger. Cubic regelt alles voor je. Zowel onderweg als thuis.

De Cubic is een grote kubus met een berg aan intelligentie die jouw gesproken commando’s kan ontcijferen en omzetten in daden. Natuurlijk kan Cubic je waarschuwen wanneer jouw favoriete programma’s op TV komen en wanneer je een nieuwe e-mail hebt. Cubic kan zelfs nieuws voor je oplezen.

Echt interessant is de integratie met domotica systemen. Zo integreert Cubic naadloos met de Nest thermostaat en Nest protect, Jawbone UP24, Philips Hue verlichting etc. Daarmee vormt Cubic de gateway naar jouw smart home.

Beschikbaarheid

Cubic staat nu op IndieGoGo. Voor $249 doe je al mee, maar het is natuurlijk maar de vraag in hoeverre de ondersteuning voor de Nederlandse taal (ooit) zal komen.

Eén reactie

  1. The Festival City waits to learn more about spellbind boarders having to do with Flights to learn more about Edmonton Perched throughout the going to be the banks relating to going to be the Saskatchewan River,Michael Kors Outlet, Edmonton is the capital city having to do with Alberta and going to be the sixth-largest city all over the Canada. As going to be the seat regarding the provincial bigger and another one for more information on the University regarding Alberta,going to be the city is t

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.