BURG Komt met stalen, autonome smartwatch

In navolging van Pebble, komt ook BURG met een volledig stalen smartwatch. Het grote verschil? De BURG 27 is een volledige vervanging van je smartphone in plaats van enkel een verbinding met de smartphone te onderhouden.

De nieuwe BURG 27, ontworpen door de Nederlandse designer Hermen van den Burg, draait op Android 4.4 en is voorzien van een MidiaTek chipset. Hij beschikt over stembesturing en de nodige health functies die we uit de wereld van de wearables kennen zoals een stappen- en slaaptracker.

Verder bevat het horloge een eigen GPS ontvanger en weersensoren. Hij kan verbinden via 3G, maar ook via WiFi en Bluetooth. Muziek luisteren kan onder anderen via de FM ontvanger en foto’s schiet je met de 2 megapixel camera.

Het display van de BURG 27 meet 1,22 inch met een resolutie van 208×240 pixels. Het horloge is splashproof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events