GadgetGear.nl

Test: Contigo West Loop koffiebeker voor onderweg


Zeeman Albert beoordeelde namens GadgetGear de Contigo West Loop koffiebeker voor onderweg met 4 sterren.

The Good
  • houdt vloeistof lang op temperatuur
  • stevige grip
  • nooit lekken
  • degelijke kwaliteit

The Bad
  • onderkant wat breed
  • niet voor kleine handen

Loop je te piekeren over een cadeau van een paar tientjes of wil je jezelf trakteren op een handige gadget, dan is de Contigo West Loop een aanrader. De afgelopen weken stond de beker naast ons in de auto, zat ie in de rugtas van de kinderen en ging ie mee naar de schaatsbaan. Warme drank blijft lang warm en wat koud er in gaat blijft ook lang koud. Tja een thermo beker is geen mega innovatie, maar wel handig als ie het goed doet.


Contigo WestLoopOpenen, drinken, sluiten, ergonomie en isolatie: de Contigo West Loop beker heeft voor elk detail een slimme oplossing. Reinigen gaat een stuk makkelijker dankzij de nieuwe deksel. Verder zorgt een speciale sluiting ervoor dat je de Autoseal-knop niet per ongeluk induwt. Handig als je de koffiebeker in een tas meeneemt naar je werk, sportclub of vakantieadres.

thermosbeker-autoseal-west-loop---zilver---rvs---contigo[2]De vormgeving zorgt dat de beker prettig en stevig vast te houden is. Het drinken gaat door een knopje per scheut in te drukken. Het is even wennen en niet voor hele kleine handen geschikt. Het grote voordeel is dat er nooit iets langs de beker of mond glipt. Bij menig beker is het beter om in de auto niet op een hobbelige weg te drinken. Door de handigheid met de drinkknop is de toevoer perfect te regelen. Geen druppel schiet meer over je wang, kin of beker.

Contigo WestLoop-Deksel+makkelijk+reinigenOmvallen is geen probleem, want de koffiebeker is altijd gesloten en zal nooit lekken. De beker is voorzien van een speciale vacuüm isolatietechniek met dubbele RVS-wand. Koffie of thee blijft vier uur warm, koude dranken blijven twaalf uur gekoeld. Met een extra vergrendeling is zelf de drinkknop te blokkeren is zal de beker nooit in de tas gaan lekken.

De onderkant loopt taps naar een versmalling. Daardoor past de beker in vrijwel auto drinkhouder. Perfect past ie enkel in de grotere houders. Contigo West Loop is verkrijgbaar via internet, de sportwinkel en de betere speciaalzaak. In de kleuren wit, stainless steel, oranje en roze en de nieuwe kleuren rood, mat zwart, mat groen en mat blauw. Inhoud 470 ml. Advieswinkelprijs € 32,95. Mycontigo.com.

Conclusie
Prima drinkbeker. Slim en handig door allerlei zekerheden die lekken tijdens drinken en transport onmogelijk maakt. De beker zal jaren meegaan en onverwacht lang vloeistoffen op temperatuur houden. De grote inhoud is een pluspunt maar de onderkant van de beker past niet in kleine bekerhouders.

contigo-west-loop-470ml-autoseal-stainless-steel-mug-6971-p

1 reactie

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten