Sonos trekt Android gebruikers voor bij nieuwe functies

Sonos Playbar

Sonos heeft een nieuwe Beta van haar Android app online gezet. Android gebruikers die met de beta versie van de Sonos 5.2 app werken krijgen een voorsprong op andere Sonos gebruikers en krijgen onder anderen een beter geluid uit hun Playbar.

De nieuwe Sonos 5.2 software biedt een betere EQ voor de Playbar waardoor het klankbeeld beter is. Sonos richt zich hiermee vooral op de details in het geluid.

Het gaat makkelijker worden om meerdere streams op meerdere speakers tegelijk aan te zetten. Bovendien kun je de Sonos speakers gaan bedienen vanaf het vergrendelingsscherm van je Android smartphone of tablet. Tenslotte is ook de toegang tot muziek op jouw Android gemakkelijker gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.