Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Refined Touchscreen Gloves, omdat de handschoen altijd slimmer kan

Het wordt weer kouder, dus de handschoenen mogen binnenkort weer aan. Sinds enkele jaren zijn er handschoenen op de markt die voorzien zijn van een materiaal dat goed wordt herkend door de schermen van smartphones en tablets. Dat het beter kan, moeten de Refined Touchscreen Gloves bewijzen.

Zo worden de geweven handschoenen beter op hun plaats gehouden door een knoop bij de pols. Een serie anti-slip druppels in de handpalm en op de vingers moet er bovendien voor zorgen dat je jouw smartphone niet uit de handen laat vallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.