Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nest komt met grote update voor haar slimme thermostaat

Nest is nog maar net in Nederland, of het bedrijf komt al met een grote update. Een update die meer functies toevoegt en tegelijkertijd ook nog een het energieverbruik van jouw CV verder moet verlagen.

Het belangrijkste in de nieuwe update is het nieuwe auto-schema in de thermostaat. Net op tijd voor de winter zal deze nog beter anticiperen op jouw warmtebehoeften. Nest verwacht dat je met het nieuwe auto-schema nog eens 6% aan gas gaat besparen.

Bij een druk op de thermostaat, gaat de Nest niet meteen het menu laten zien, maar eerst ruimte maken voor informatie over het klimaat. Vanuit de weerdiensten zal de thermostaat jou meer vertellen over de buitentemperatuur en luchtvochtigheid. Ook zal dit overzicht snellere toegang bieden tot het overzicht van het energieverbruik op de voorgaande dag.

Voor iedereen die moeite heeft met de plaatsing zal er tenslotte een systeemcheck worden toegevoegd. Deze zat al verstopt in de app, maar daar had je niet veel aan wanneer de Nest geen WiFi verbinding heeft. Met de systeemcheck op de thermostaat zelf kun je ook gemakkelijker de verbindingen vanuit de Nest zelf testen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.