Met Kairos TBand is ieder horloge in een smartwatch te veranderen

Leuk al die smartwatches, maar wat als je nou gehecht bent aan het design van jouw oude horloge? Met de TBand van Kairos kun je oude horloges smart maken. Gewoon door het bandje te vervangen.

Kairos komt met drie varianten van haar slimme horlogebandjes. Het basismodel is de Tband ND. Dit model bevat geen display en moet je vooral zien als een activity tracker. De Tband ND kan notificaties doorgeven door te trillen in combinatie met een multi-color LED. De sensor in het bandje kan ook de lichaamstemperatuur en zweet meten.

Kairos Tband ND

De Tband HD bevat een gebogen LED display om informatie over jouw sportieve prestaties weer te geven. Het display is vrijwel onzichtbaar wanneer je het niet gebruikt.

Kairos Tband HD

De Tband OD is het topmodel en bevat alle functies van bovengenoemde modellen. Daarnaast is het LCD display vervangen voor een gebogen OLED. Dit bandje wordt aangedreven door een ARM Cortex-M4 processor en het 11x25mm display heeft een resolutie van 170DPI.

Kairos Tband OD

Beschikbaarheid

De Kairos Tband staat nu op IndieGoGo.

Eén reactie

  1. Dat ziet er wel supermooi uit. Handige oplossing voor als je geen afscheid kan nemen van je analoge horloge, maar wel met de tijd mee wilt gaan. Vraag me alleen af of de polsband wel fijn zit. Iemand die weet of de polsband ook meegeeft en soepel is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events