Acer heeft goed nieuws voor een aantal gebruikers van haar Liquid smartphones. In samenwerking met TomTom en TripAdvisor heeft het AcerNAV ontwikkeld. Een nieuwe (offline) navigatie app.

De AcerNAV navigatie app maakt gebruik van TomTom’s kaartmateriaal om routes te berekenen. Daarnaast worden de POI’s in TripAdvisor gebruikt om de hele navigatie ervaring uit te bereiden met extra informatie over de belangrijke punten op de kaart. Zo krijg je bijvoorbeeld cijfers en reviews van hotels en restaurants op je scherm.

De kaarten van TomTom kunnen per land worden gedownload zodat je geen kaarten hoeft op te slaan die je toch niet gebruikt. Daarnaast krijg je twee jaar lang gratis kaartupdates in AcerNAV. In de TomTom kaarten worden ook 3D weergaven van gebouwen meegeleverd om een meer realistisch beeld van de omgeving te laten zien.

Beschikbaarheid

AcerNAV is gratis voor eigenaren van de Liquid Jade, Liquid Z500 en Liquid E700.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.