Netflix komt met prijzen voor 4K abonnementen

Netflix is al een tijdje bezig met de ondersteuning van 4K content. Zo kunnen eigenaren van een 4K TV streams kijken die de volledige resolutie benutten. Hoewel het natuurlijk een stukje evolutie van de TV en het TV kijken is, gaat Netflix hier wel extra geld voor vragen.

De nieuwe 4K abonnementen (die ook gewoon Full HD content op non-4K displays laten zien) gaan €11,99 per maand kosten. Dit door de hogere licentiekosten die Netflix moet afdragen. Daarnaast moet je minimaal over een 25Mb/s verbinding beschikken.

De collectie 4K programma’s en films is nog niet groot en bestaat voor een groot deel uit films en series van Netflix zelf. Denk aan House of Cards, Breaking Bad en The Blacklist.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram