Vanaf vandaag ligt de nieuwe Kobo Aura H2O in de winkel. De nieuwe e-reader valt misschien niet zo zeer op door haar vormgeving, maar is wellicht dé ereader voor iedereen die graag in bad zit. De Aura H2O is namelijk waterdicht.

De Aura H2O is voorzien van een 6,8 inch epaper display met hoge resolutie. Door de IP67 certificering weten we dat de Aura H2O op 1 meter diepte toch 30 minuten waterdicht blijft. Een paar uur ronddobberen in bad blijkt ook geen probleem in mijn eerste testfase van deze nieuwe ereader.

Onder de motorkap is Kobo ook flink bezig geweest. De Aura H2O is uitgerust met een processor van 1GHz en de ereader krijgt standaard 4GB aan opslagruimte mee. Wil je nog meer boeken kwijt, kun je tot 32GB bijprikken in de vorm van een micro-SD kaartje. De Aura H2O gaat twee maanden mee op een enkele batterijlading.

Beschikbaarheid

De Aura H2O van Kobo ligt nu in de winkel voor €179.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.