Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dyson introduceert een nieuwe luchtbevochtiger

Na ventilatoren met koude, en warme lucht, komt Dyson nu ook met een luchtbevochtiger. De nieuwe ventilator maakt gebruik van de bekende Air Multiplier technologie om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren.

Dyson heeft een nieuwe UV technologie voor de luchtbevochtiger ontwikkeld die 99,9% van de bacteriën in het water weet te doden. Dit in tegenstelling tot vele andere luchtbevochtigers die water zonder voorbehandeling in de lucht verspreiden. Daarnaast kan de machine zowel de luchtkwaliteit als temperatuur in huis meten.

Het tegen gaan van droge lucht is belangrijk. Droge lucht is de oorzaak van gebarsten lippen, bloedneuzen en kan ook snurken verergeren. Met name in Japan is het al jaren heel normaal om dit soort machines in huis te hebben staan.

Beschikbaarheid

De nieuwe Dyson luchtbevochtiger verschijnt eerst in Japan. In september 2015 mogen we hem ook in Nederland verwachten. Hij zal dan €479 gaan kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.