Logo GadgetGear.nl
Foto van Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Bluesmart, de slimme connected reiskoffer

Bluesmart lijkt dé ideale koffer voor reizigers te zijn geworden en heeft als groot voordeel dat de koffer connected is. Het aantal slimme features is indrukwekkend.

De koffer, die qua formaat is vormgegeven om gewoon als handbagage mee te mogen, bevat een enorme berg elektronica. Zo is het TSA slot alleen te openen met behulp van jouw smartphone. Om snel langs de douane to komen, is het gemakkelijk gemaakt om snel je laptop, tablet en andere elektronica uit de koffer te trekken.

De koffer bevat een eigen accu en kun je dus ook gebruiken om je gadgets snel op te laden. Het handvat bevat een sensor die de trekbelasting meet. Hierdoor bevat de koffer een ingebouwde weegschaal. De bluetooth zender kan gebruikt worden om alerts te krijgen als je te ver van je koffer wegloopt en het is mogelijk om de locatie met de app te tracken (net als het verkrijgen van reisinformatie). De koffer werkt niet alleen samen met smartphone en tablet, maar ook met Android Wear horloges. Daarnaast is ook nog goed nagedacht over waterdichte ritsen en andere materialen.

Beschikbaarheid

De Bluesmart koffer staat nu op IndieGoGo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.