Belkin introduceert de Thunderbolt 2 Express Dock HD

Met de Thunderbolt 2 Express Dock HD komt belkin met de tweede, grote Thunderbolt dock voor zowel Mac als PC gebruikers. Deze nieuwe Thunderbolt dock heeft een interne datasnelheid van 20 Gb per seconde.

Belkin-Thunderbolt-2-Express-Dock-HD

Met deze hogere datasnelheid is de Thunderbolt 2 Express Dock HD dan ook gericht op gebruikers van 4K displays of gebruikers die verwachten over te gaan stappen op een 4K display. De Thunderbolt 2 Express Dock HD beschikt dan ook over twee Thunderbolt 2 poorten.

Belkin-Thunderbolt-2-Express-Dock-HD-Aansluitingen

De dock beschikt verder over drie USB 3.0 poorten (waarvan één aan de voorkant), een LAN poort, een aansluiting voor speakers of hoofdtelefoon achter en voor en een HDMI poort. Belkin levert de Thunderbolt 2 Express Dock HD met een Thunderbolt kabel van 1 meter.

Beschikbaarheid

De Thunderbolt 2 Express Dock HD ligt voor €279,99 in de winkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.