Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Asus introduceert de MeMO Pad 10 android tablet

De nieuwe MeMO Pad 10 van Asus is uitgerust met een 10 inch display en richt zich sterk op het middensegment van Android gebruikers. Een segment waar deze tablet met haar specs best goed zou kunnen presteren.

Asus heeft de MeMO Pad 10 namelijk uitgerust met een quad-core 1.5GHz processor en een nette 1GB aan werkgeheugen. Je krijgt 16GB aan interne opslagruimte en de mogelijkheid die met een micro-SD kaartje verder te vergroten tot maximaal 128GB.

Het 10 inch display betreft een IPS model, iets wat we in veel tablets terugvinden. Het display heeft met 1200×800 pixels een nette resolutie. WiFi b/g/n, Bluetooth 4.0 en ondersteuning voor GPS en GLONASS zijn aanwezig. Op een enkele acculading moet hij 9,5 uur gebruikt kunnen worden.

Beschikbaarheid

De Asus MeMO Pad 10 gaat €199 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.