Bosch heeft een nieuwe stofzuiger aan haar Power4All-lijn aangekondigd. De nieuwe snoerloze stofzuiger maakt gebruik van de Power4All accu’s die ook voor powertools worden gebruikt.

De PAS 18 LI heeft de vorm van de traditionele kruimeldief, maar kan worden uitgebreid met een verlengbuis en een vloerborstel om zo het comfort van een reguliere stofzuiger te benaderen. Daarnaast kun je ook een langere spleetzuigmond plaatsen voor de lastig bereikbare plekken.

Bosch-PAS-18-LI

De PAS 18 LI werkt met de 18 Volt 2,0Ah lithiumion accu’s van de Power4All serie van Bosch. Hierdoor kun je de accu van de PAS 18 LI ook op andere powertools gebruiken en andersom. Hierdoor is het ook mogelijk om de PAS 18 LI voordeliger aan te schaffen als je al zo’n accu in huis hebt liggen.

Beschikbaarheid

De nieuwe PAS 18 LI ligt vanaf 1 oktober in de winkel voor €149,95 met accu of €64,95 zonder.

3 REACTIES

  1. Heb geïnformeerd in winkel Verfaille Bauwens te Waardame die getelefoneerd hebben naar Bosch België en kregen als antwoord dat dir product niet verkrijgbaar is in België terwijl ik het heb gelezen in Xtra magazine een bijblad van het laatste nieuws
    en op uw site staat dat het verkrijgbaar is vanaf 1 oktober 2014 ,heb reeds eenmaal Email gestuurd maar kreeg geen antwoord van Bosch MVG Kellens Eric en hopend op een spoedig antwoord.

  2. Heb reeds 2mails verstuurd naar dit adres en geen antwoord ,is de verbruiker dan niets waard in de ogen van uw Firma indien nu geen antwoord ga ik een trapje hoger bij Bosch aanspreken. Met geen vriendelijke groeten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.