Samsung introduceert de Powerbot VR9000 robotstofzuiger

Met de Powerbot VR9000 komt Samsung met een compleet nieuw ontwerp voor haar robotstofzuigers. De Powerbot VR9000 is recht aan de voorkant met als voordeel dat Samsung daar een hele brede borstel onder kan plaatsen. Hiervoor zijn de bekende hoekborstels van de ronde modellen vervallen.

VR20H9050UW-SW_004_Right-50-Back_Black

De Powerbot VR9000 is voorzien van grotere wielen waardoor de Powerbot VR9000 beter kan draaien. Bovendien maakt Samsung in haar Powerbot VR9000 gebruik van een haar nieuwe Cyclone Force technologie om zo meer stof en ander vuil uit de lucht te filteren.

VR20H9050UW-SW_001_Front_Black

Via de afstandsbediening is de Powerbot VR9000 nu ook beter te besturen. Je kunt met de afstandsbediening letterlijk een gebied aanwijzen dat de robot schoon moet maken. Door een nieuwe batterij met sensoren moet de eigen navigatie ook een stuk beter zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram