Photokina: Epson introduceert de SC-P600 A3+ 9-kleurenprinter

Epson maakt al langer A3+ printers voor de fotoliefhebber, maar gaat met de SC-P600 een stap verder. Deze nieuwe printer combineert de Vivid Magenta inkt van Epson met de nieuwe UltraChrome HD inktset. De totale set bestaat daarmee uit 9 kleuren om een zo optimaal mogelijke print neer te zetten.

Door deze nieuwe kleurentechniek, is de SC-P600 meteen het nieuwe topmodel van Epson en dat zien we terug in de verkoopprijs. Deze bedraagt €699. Epson heeft de SC-P600 laten vergelijken met modellen van concurrenten die minimaal 6 kleuren bevatten en op A3+ printen. Uit die tests is gebleken dat de SC-P600 de hoogste zwartdichtheid had en dat is zeer bepalend voor het contrast in een foto.

De SC-P600 kan via een LAN kabel aan het netwerk worden gehangen, maar ook met WiFi worden aangestuurd. Er is ondersteuning voor WiFi Direct, Epson Connect, AirPrint en Google Cloud Print. De printer beschikt over een 2,7 inch touchscreen voor de directe bediening en instelling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.