GadgetGear.nl

Photokina: Canon update de EOS 7D, komt met de PowerShot G7 X

Canon heeft vandaag een groot aantal nieuwe aankondigingen gedaan tijdens de Photokina in Keulen. Zo komt Canon met de EF-S 24mm f/2.8 STM, een EF 24-205mm f/3.5-5.6 en een EF 400mm f/4 DO IS II USM lenzen en zien we nieuwe camera’s.

EOS 7D Mark II

De EOS 7D Mark II is natuurlijk een update op de originele EOS 7D. De nieuwe EOS 7D Mark II is vooral een stuk sneller en kan op volle resolutie tot 10 beelden per seconde vastleggen. Het nieuwe AF systeem heeft 65 cross-type focuspunten en de camera wordt aangedreven door twee DIGIC 6 beeldprocessors.

Canon-EOS-7D-Mark-II

 

De EOS 7D Mark II heeft een nieuwe 150k-pixel RGB-IR meetsensor meegekregen met een nieuwe 20.1 megapixel APS-C beeldsensor die een ISO gevoeligheid heeft van 100-16.000. De camera beschikt over voldoende rekenkracht om in Full HD op te nemen met 60 beelden per seconde.

PowerShot G7 X

De PowerShot G7 X is de eerste Canon camera met een 1.0-type 20.2 megapixel CMOS BSI sensor. De body is voorzien van een f/1.8-2.8 lens met 4,2x optische zoom en zit kwalitatief weer aan de bovenkant van de compactcamera’s.

Canon-Powershot-G7-X

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten