Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Photokina: Canon update de EOS 7D, komt met de PowerShot G7 X

Canon heeft vandaag een groot aantal nieuwe aankondigingen gedaan tijdens de Photokina in Keulen. Zo komt Canon met de EF-S 24mm f/2.8 STM, een EF 24-205mm f/3.5-5.6 en een EF 400mm f/4 DO IS II USM lenzen en zien we nieuwe camera’s.

EOS 7D Mark II

De EOS 7D Mark II is natuurlijk een update op de originele EOS 7D. De nieuwe EOS 7D Mark II is vooral een stuk sneller en kan op volle resolutie tot 10 beelden per seconde vastleggen. Het nieuwe AF systeem heeft 65 cross-type focuspunten en de camera wordt aangedreven door twee DIGIC 6 beeldprocessors.

Canon-EOS-7D-Mark-II

 

De EOS 7D Mark II heeft een nieuwe 150k-pixel RGB-IR meetsensor meegekregen met een nieuwe 20.1 megapixel APS-C beeldsensor die een ISO gevoeligheid heeft van 100-16.000. De camera beschikt over voldoende rekenkracht om in Full HD op te nemen met 60 beelden per seconde.

PowerShot G7 X

De PowerShot G7 X is de eerste Canon camera met een 1.0-type 20.2 megapixel CMOS BSI sensor. De body is voorzien van een f/1.8-2.8 lens met 4,2x optische zoom en zit kwalitatief weer aan de bovenkant van de compactcamera’s.

Canon-Powershot-G7-X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.