Parrot voorziet haar Asteroid navigatiesystemen van een grote update

Parrot was de eerste die het deed. Navigatiesystemen in de vorm van kleine Android tablets bouwen en die in de dashboards van vele auto's integreren. Slim, maar het systeem is al een tijdje op de markt. Tijd dus, voor een grote update van het systeem.

De nieuwe Asteroid 2.3 firmware brengt een berg verbeteringen naar de navigatie tablets. Het belangrijkste is de stembesturing zodat de handjes niet meer van het stuur hoeven om muziek te kiezen of apps te starten. Binnenkomende SMS berichten worden voortaan voorgelezen.

Op de Smart en Tablet Asteroids voegt deze update ondersteuning voor HD Voice toe waardoor de geluidskwaliteit van gesprekken dramatisch verbeterd.

Voor de kaarten is Parrot over op een nieuwe partner en wel Bing Maps. Via een nieuwe dashboard krijg je bij het opstarten dan ook meteen informatie van de omstandigheden op de omringende wegen. Handig voor een quick escape ;-). Verder is ook de audiospeler direct toegankelijk vanaf het nieuwe dashboard.

Op de Asteriod Smart wordt het nu ook mogelijk om een webcam via USB aan te sluiten en het beeld live terug te kijken. In het donker kan het scherm worden uitgezet zonder dat muziek en navigatie-instructies stoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram