Onderzoeksbureau IHS heeft becijferd dat de iPhone 6 €155,60 kost om te produceren. De iPhone 6+ kost Apple €215,60. Nu de iPhone 6 plus buigbaar blijkt te zijn, weten we ook dat een iPhone 6 Plus repareren€297 kost.

Waar LG met haar LG Flex echt een buigbare smartphone wist te ontwikkelen, is dat bij de iPhone 5 Plus van Apple een ongewenste feature. Het gebruik van metaal en de uitsneden in het frame voor de knoppen blijken de zwakke plek in het design van de iPhone 6 Plus te zijn.

Op verschillende forums verschijnen berichten over het erg gemakkelijk buigen van de iPhone 6 Plus. Het lijkt vooral in de broekzak te gebeuren. Wanneer je gaat zitten komt een behoorlijke kracht op de rand van de iPhone 6 Plus te staan en dat lijkt de smartphone niet goed aan te kunnen. Er is zo weinig kracht voor nodig, dat het buigen gewoon met de hand gedaan kan worden.

Overigens is die niet het enige probleem met de nieuwe lancering van de iPhone 6. Apple rolde gelijktijdig iOS 8 uit en onder iOS 8 blijken apps 67% vaker te crashen. In totaal gaat het om 3,3% van de app sessies. Dit werd becijferd door het bedrijf Crittercism.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.