Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

LG G3 Stylus opent de aanval op de Samsung Note 3

Tijdens de IFA is de kans erg groot dat Samsung de Galaxy Note 4 zal aankondigen. Daarbij gaat het gerucht dat Samsung er een QHD display in zal leggen. Geen overbodige luxe, want LG komt met een goedkoop alternatief.

LG heeft namelijk de G3 Stylus aangekondigd. Een uitvoering van de G3 die voorzien is van een stylus en een digitizer in het display. Het scherm van de G3 Stylus zal met 5,5 inch wel wat kleiner zijn dan de Samsung, maar dat zal lang niet iedereen erg vinden. Met 960×540 pixels kom je op een pixeldichtheid van 200 pixels per inch. Dat is niet enorm scherp, maar ook niet onprettig. De nieuwste Note zal waarschijnlijk de dubbele resolutie meekrijgen.

Qua specs doet LG het ook wat rustiger aan. Een quad-core 1.3GHz processor gaat de G3 Stylus aansturen in combinatie met een nette, maar niet royale, 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan opslagruimte. Qua camera krijg je 13 megapixel aan de achterkant en 1,3 megapixel voor. Met 3.000mAh zal hij wel een mooie accuduur hebben.

Verder mag je er vanuit gaan dat het toestel Android 4.4.2 KitKat zal draaien en LG’s eigen features zal meekrijgen. Denk daarbij aan Knock Code, knoppen op de achterkant, Dual-Window en het Smart Keyboard.

Beschikbaarheid

Over de beschikbaarheid in Nederland is nog niets bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.