Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: Philips zet groots in op (gebogen) Android UHD TV’s

Gebogen TV’s lijken de trend op IFA, zo ook bij TP Vision, de producent van de Philips TV’s. Tijdens de IFA presenteerde TP Vision een complete line-up aan UHD TV’s op basis van het Android TV platform en natuurlijk ook een eerste gebogen serie.

De nieuwe Philips TV’s zijn voorzien van Android en daarmee is Philips één van de koplopers als het om SmartTV’s gaat. Alle reguliere Android apps zijn hiermee zonder problemen op de TV’s te installeren.

Philips 9100 Serie

De 900 serie heeft aan vier kanten ambilight en komt in 55″en 65″ beeldformaten. Met perfect Pixel Ultra HD laat Philips een flinke beeldverbeteraar op de displays los om nog scherper beeld neer te zetten. Via micro-dimming worden donkere gebieden extra donker gemaakt.

Philips-9109

Philips 8900 serie

De 8900 serie bevat de eerste gebogen UHD TV’s van Phillips, wederom op basis van Android TV.Het eerste model uit de serie komt met een beeldformaat van 55″ en beschikt over ambilight aan drie zijden. Ook hier past Philips weer diverse beeldverbeteraars toe waaronder micro-dimming.

Philips-8900

Philips 7900 serie

Met de 7900 serie komen we in de mid-range UHD beleving van Philips uit. Deze 600Hz televisie beschikt eveneens over Android TV en combineert dit met Ambilight en de pixel precise ultra HD engine.

Philips-7900

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.