Nog één dag en dan barst de IFA los. MMD, de producent van de Philips monitoren, heeft alvast bekendgemaakt wat haar innovaties tijdens de IFA zullen zijn. Zo zien we onder meer een toename in het aantal 4K schermen en een SoftBlue scherm.

Met name het SoftBlue display is een bijzondere vinding van MMD/Philips. Het display filtert op bepaalde golflengten het blauwe licht uit waardoor de ogen minder vermoeid moet raken. Als je vele uren per dag achter het scherm zit, klinkt dit natuurlijk ideaal.

Philips zal ook twee 4K monitoren introduceren. Het gaat om 32- en 40 inch versies. Verder komt MMD met de 272G5DYEB. Deze monitor draait op 144 Hz en beschikt over Nvidia G-Sync. Daarmee krijgt de Nvidia GPU de controle over de verversingssnelheid van het display en op 144 Hz is dat tweemaal zo snel als op een regulier display.

Naast de gamer, zal MMD ook de professional gaan bedienen. De 272P4A biedt Adobe RGB ondersteuning op een QHD resolutie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.