Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Briljante commercials promoten het nieuwe scheren bij Philips

Philips en XCOR Space Expeditions zijne en technologische samenwerking gestart. Om dit te vieren hebben de twee een unieke promotie in elkaar gezet om het nieuwste scheerapparaat van Philips te promoten. Ter introductie van de Philips Shaver 9000 kunnen 20 mensen een reis naar de ruimte winnen. Check de briljante filmpjes hier.

Zo’n vijftig jaar geleden introduceerde Philips de Moonshaver. Een scheerapparaat om te vieren dat de mens voor het eerst voet op de maan zette. Over de jaren bleef Philips doorontwikkelen aan het (volgens Philips) best verkopende scheersysteem op aarde. Het systeem met roterende messen. Zo heeft Philips met behulp van XCOR de nieuwe 9000-series scheerapparaten in een gewichtsloze ruimte kunnen testen.

Het hele ontwikkelproces heeft er onder anderen toe geleid dat de Philips Shaver 9000 serie is voorzien van scheerkoppen die 8 kanten op kunnen buigen. Philips noemt dit Contour Detect-technologie. Deze flexibiliteit haalt 20% meer gezichtshaartjes weg.

De Philips Shaver 9000-serie is ook uitgerust met een prachtig schoonmaaksysteem. Dit systeem reinigt en smeert de scheerkoppen. Daarnaast zorgt het ervoor dat het Philips Shaver 9000-serie scheerapparaat altijd geladen is.

Hier op de redactie mag ik me al een week met een Philips Shaver 9000-serie scheren en moet zeggen dat het een bijzondere ervaring is. Hoewel Philips nog steeds een vrij klassieke benadering heeft als het om het design van het apparaat gaat, zit er een prachtig display in dat oplicht wanneer je het apparaat oppakt. Er zit dus ook een bewegingssensor in. Hoe het scheren precies bevalt, lees je binnenkort.

Beschikbaarheid

Het Philips Shaver 9000-serie S9031/12 basismodel ligt in de winkel voor €239. Het topmodel, de S9711/31 gaat voor €449 over de toonbank.

2 reacties

  1. Ik ben erg benieuwd naar de review van deze scheerapparaten serie. Ik ben op zoek naar een goed apparaat. En Philips lijkt mij wel een goed merk, maar kan weinig reviews vinden. Klopt de bewering van 20% meer haartjes weghalen?

    En ruimte reizen bestaan toch nog helemaal niet voor particulieren?

    1. Via zoeken zijn zowel reviews van deze 9000-series als de 7000-series bij ons te vinden. Particulier ruimtereizen staat op het puntje van beginnen. Daar is een duidelijke planning voor op het Nederlandse Curaçao en Philips werkt daar aan mee. We gaan er dus gewoon vanuit dat deze actie legit is. Ik kan me alleen voorstellen dat er nog geen definitief vluchtschema is ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.