Samsung introduceert de autonome Gear S smartwatch

Voor fans van de smartwatch die ook zonder hun smartphone connected willen blijven, komt Samsung met het Gear S horloge. Zoals de naamgeving al doet vermoeden gaat het weer om een smartwatch op basis van Samsung's Tizen besturingssysteem.

De Gear S blijft, wanneer mogelijk, communiceren met je smartphone. Gewoon via bluetooth 4.0 SMART. Is je smartphone niet beschikbaar, kan hij zijn eigen 3G antenne gebruiken om verbinding met het internet te behouden. Natuurlijk moet je daar wel een extra sim voor regelen.

Samsung heeft ook een berg aan nieuwe apps toegevoegd waaronder de mogelijkheid om de Gear S als navigatiesysteem te gebruiken via Nokia's Here app. Verder krijgt de Gear S, net als de Gear Fit, een gebogen OLED display mee.

De Gear S zal volgende week tijdens de IFA worden gepresenteerd. Hij zal naar verwachting tegen oktober in de schappen liggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram