GadgetGear.nl

Samsung introduceert de autonome Gear S smartwatch

Voor fans van de smartwatch die ook zonder hun smartphone connected willen blijven, komt Samsung met het Gear S horloge. Zoals de naamgeving al doet vermoeden gaat het weer om een smartwatch op basis van Samsung’s Tizen besturingssysteem.

De Gear S blijft, wanneer mogelijk, communiceren met je smartphone. Gewoon via bluetooth 4.0 SMART. Is je smartphone niet beschikbaar, kan hij zijn eigen 3G antenne gebruiken om verbinding met het internet te behouden. Natuurlijk moet je daar wel een extra sim voor regelen.

Samsung heeft ook een berg aan nieuwe apps toegevoegd waaronder de mogelijkheid om de Gear S als navigatiesysteem te gebruiken via Nokia’s Here app. Verder krijgt de Gear S, net als de Gear Fit, een gebogen OLED display mee.

De Gear S zal volgende week tijdens de IFA worden gepresenteerd. Hij zal naar verwachting tegen oktober in de schappen liggen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten