GadgetGear.nl

Nu ook kijken vanuit het perspectief van een hond met GoPro

GoPro heeft vandaag de Fetch wereldkundig gemaakt. Met de Fetch heeft GoPro een redelijk uniek harnas in haar assortiment opgenomen. Met het harnas kun je een GoPro op je hond zetten.

GoPro-Fetch-Detail

Met het nieuwe harnas bevestig je de camera ongeveer 10 centimeter boven de rug van de hond. Het is bedoeld voor honden van 7 tot 54 KG en kan gewoon gewassen worden. Dit nieuwe harnas is het eerste dierenharnas van GoPro en geeft GoPro ook een voorsprong op de concurrentie.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten