Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: Huawei gaat de Ascend Mate 3 presenteren

Huawei heeft de uitnodigingen voor haar presentatie tijdens de IFA verstuurd. In de fysieke uitnodigingen is een vingerafdruk te zien inclusief een smartphone met een grote omtrek. We verwachten dan ook een nieuwe phablet van Huawei en zeer waarschijnlijk zal het dan om de Ascend Mate 3 gaan.

Natuurlijk zijn er al de nodige geruchten over de specs van het 6 inch toestel. Zo zeggen bronnen dat we twee edities mogen verwachten. Één met een 1920×1080 Full HD display en een andere met een 1440×2560 QHD display. Het Full HD model zal dan 2GB aan werkgeheugen krijgen terwijl het QHD model 3GB aan boord zal hebben.

Verder is de aanwezigheid van Android 4.4 niet meer dan logisch en zal er naar verwachting een 5 megapixel selfie camera in zitten in combinatie met 13 megapixels aan de achterkant. Onder de motorkap mag je verder de Kirin 920 CPU van Huawei verwachten (ze kunnen hun eigen chipsets maken). Het meest bijzondere zal echter de vingerafdrukscanner zijn. Huawei zal na Samsung de tweede Android fabrikant zijn die dit in een smartphone zet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.